Lélek Reform

Lélek Reform

Az Élet Virága formájával hozzájárul a víz harmonikus újrarendeződéséhez.

2016. január 14. - Lélek Reform

Ki nem szeret a vízen feküdni és becsukott szemmel élvezni a hullámok ringatását? Ki nem szeret gyönyörködni egy csepp vízben, amint végig szalad a pohár oldalán? A víz már a legelső emlékeink között ott van: körül vesz minket édesanyánk pocakjában és nyugtatóan védelmezően hat ránk. Nem véletlen, hogy a víz eleme az, ami oldja az érzelmi blokkjainkat és hatására megnyugszunk - akár isszuk akár fürdünk benne.

 

Földünk kétharmadát víz borítja ugyan úgy a testünk kétharmada is víz. A víz az élet forrása, nélküle semmi nem létezhet. Szerkezeténél fogva képes különböző frekvenciákon információt tárolni, lehet ez akár egy érzelem is. Nem tesz különbséget, építő vagy romboló információ között, csak a struktúráját változtatja. Mint egy „fekete doboz” tanúja a környezetének. Kristályképe aszerint változik, hogy milyen rezgés, azaz energia vagyis milyen információ hat rá.

viz_kek_pohar.jpg

 


Negatív közegben, ami lehet harag, veszekedés negatív gondolkodás, elmosódott, sötét a kristálykép. Pozitív közegben, ahol boldogság, szeretet érezhető, határozott gyönyörű formákat ad. Két különböző helyről származó víz képe is más. A csodatévő helyek vize megőrzi azt az információt, azt a magas rezgést aminek tanúja volt. A magas rezgés emeli fel az alacsonyat, ezért okozza ezeknek a helyeknek a vize a gyógyulást. Bekerülve a szervezetünkben ez az információ eljut minden sejtünkhöz és „átkódolja” azt. Minden pozitív energia az életigenlést harsogja és minden negatív a széttöredezést. Vérünk 90%-a víz. Ha orvoshoz fordulunk bármilyen problémával - általában először a laborba küldenek minket vérvételre, mert vérünkben van a legtöbb információ rólunk.
Az információ, ami kívülről hat ránk, átrezgi egész testünket. Ennél még fontosabb az amit mi gondolunk és érzünk mert él többet gondolunk valamire vagy áraszt el egyfajta érzés, annál jobban beépül sejtjeinkbe. Ezért igyekezzünk pozitív gondolatokat gondolni és szeretettel gondolni magunkra, mert 70% -ban víz vagyunk. Ne felejtsük el, a víz nem ítélkezik - azzá válik, ami hat rá! Ugyanakkor ez egy örömhír is, hiszen akkor tudatosan információt tudunk bevinni saját testünkbe. Bármit hiányolsz magadban, legyen az önbecsülés, béke, szeretet, bőség, boldogság, pénz, egészség… Az információ bevihető. 

Az élet virága

A teremtés prototípusa


Ez az erőteljes szimbólum egyfajta kifejező formája annak, amit olykor „szent geometriaként” emlegetnek. Sok kultúrában és vallásban megtalálható – ugyanúgy termékeinkben is. És jó okkal. Egyszerű szépségével és tökéletességével, a teremtés újra és újra megújuló folyamatának szimbóluma. Formájával hozzájárul a víz harmonikus újrarendeződéséhez. Az Élet Virága számos érintkező körből áll. A kiindulási pont a középen lévő kör. A kör közepén egyszerű geometrikus forma helyezkedik el, ami azt sugallja, hogy eredetileg minden élet egyetlen forrásból fakadt. A kulcsszó: a sejtosztódás. A sejtosztódás addig folytatódik, amíg minden teremtmény elérte végleges, harmonikus alakját. A szimbólumot beledolgoztuk a termékekbe, az ezen termékekben tárolt víz az Élet Virágán keresztül emlékezni fog erre az „őskódra”. A víz ismét szimmetrikusan, alapstruktúrájának, a hatszögnek megfelelően rendeződik el. És ugyanez az eredeti hexagonális alapforma található meg az élet virágában is!

12611_1.jpg

Mivel minden termékünk az aranymetszés elve alapján készül, mindegyik élő vizet ad. A termékek, amelyek alján az Élet Virága szimbólum van, további információkkal gazdagítják a vizet.

Négy különböző Élet Virága változat van, amelyek mintegy fűszerként jobbá és gazdagabbá teszik az élő vizet. A színek különböző érzelmeket és asszociációkat ébresztenek.

Változatok:

Javasoljuk, hogy a különböző színek közül megérzés alapján válasszunk, de segítségünkre lehetnek az alábbi leírások is:


ARANY

A színek közül a világ minden táján a legnépszerűbb az arany változat. A történelem során az aranyat mindig is az energiával társították. Így az arany Élet virága a vitalizált vizet életerő energiával gazdagítja.


FEHÉR

A fehér színt a tisztasággal, a jósággal, az őszinteséggel, a kezdettel,  az ártatlansággal és a tökéletességgel társítjuk.  A fehér Élet virága segít kitágítani az érzékelést és az  észlelést, növeli a nyitottságot és az új lehetőségek észrevételének képességét.


SZÍNES

A szivárvány látványa örömet okoz nekünk, embereknek. Színei pozitív hatással vannak ránk. A színes Élet virága a vitalizált vizet optimizmussal tölti fel, erősíti a világ és önmagunk felé érzett pozitív hozzáállásunkat.


PLATINA

A földkéregnek csupán 0,005 milliomod része platina. Bolygónkon tehát ez egy rendkívül ritka fém, így birtokosaik igazán büszkék lehetnek rá. A platina Élet virága az önbizalmat erősíti, önmagunk elfogadását és szeretetét.

 elet_viraga_szimbolumok_1_1.jpg

 

Nincs más dolgod, csak az üveg poharat, kancsót, edényt az üveg lapra helyezni és a víz pozitív energiával töltődik fel, amit aztán főzéshez, virág locsolásához és fogyasztáshoz egyaránt használhatsz. A család minden tagja, és még a kedvenc háziállatod is nagyon hálás lesz érte. 

A poharadban mindig tiszta és energetizált víz lesz az Élet Virága szimbólumnak köszönhetően

Ha szeretnéd Te is harmonizálni a vizet egy ilyen csodaszép üveg alátéttel, nincs más dolgod, csak a       30/420-2025 telefonszámot hívni. Ezen a számon bármilyen jellegű kérdésedre választ adok.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr398270774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása