Lélek Reform

Lélek Reform

A jelen hatalma

2016. október 14. - Lélek Reform

Arra kérlek Téged, hogy lassan olvasd el az írásomat, és figyelj minden szavára. Ha elolvastad, akkor kezd újra még lassabban olvasva, és éld is meg ...mind azt, amiről olvasol. Naponta többször gyakorold ezt a technikát és figyeld magad, hogy milyen hatással van rád.

buddha-709875_640_-.jpg

Én a lelked szólítalak most, és arra kérlek, hogy kapcsolódj velem össze, és hagyd, hogy most vezesselek Téged. Vegyél egy mély levegőt és zárj ki az életedből MOST minden zavaró tényezőt. Fókuszálj a jelen pillanatra, és éld meg mind azt, ami körülötted zajlik. Csak lassan lélegezz és minden érzékszervedet (látás, hallás, szaglás, tapintás..) használj fel, hogy meglásd mind azt ami a jelenedben van. Nézz szét és fókuszálj azokra a dolgokra, amiket látsz, hallasz, érzel és figyeld meg azokat. Mik vesznek körül téged? Milyen hangokat hallasz? Milyen a hő érzeted? Figyeld meg a testedben lezajló dolgokat is. Éhes, vagy szomjas vagy? Lassan lélegezz és éld meg a JELEN pillanatát. Ezekben a pillanatban kerülök veled kapcsolatba, itt érintelek meg Téged, és Te is csak itt hallasz meg engem. Ugye milyen csodálatos állapot ez? Nincs múlt, nincs jövő, csak a MOST. Ebben a pillanatban, meg van minden ahhoz, hogy kapcsolódhass Önmagaddal és velem. Nézz szét a környezetedben, és most mondj HÁLÁT azért, amid van. Minden dolgot láss meg a jelen pillanatában. Vajon miért is lehetsz hálás? Kezd azokkal a dolgokkal, mint: Tudok lélegezni, a szívem dobog, tehát ez azt jelenti, hogy élek. Látom, hallom, érzem a környezetemben lévő dolgokat. Már ez a tény is hatalmas hálával kell, hogy eltöltsön téged. Lassan lélegezz, és éld meg ezeket az "apró" dolgokat, amikre nem is szoktál figyelni, hiszen minden olyan természetes. Értékeld ezeket a dolgokat jobban, mint korábban. Köszönd meg magadnak, hogy jól működnek az életedben, segítve azt, hogy élj. Nézz körbe és lásd meg azt ami most téged körbe vesz. Mondj hálát a szobáért, vagy azért, ahol éppen tartózkodsz, és azokért a dolgokért is, amiket most látsz. Ne kalandozz el a múltban, ha egy fényképet nézegetsz (Ne menj vissza a múltba, hogy hol, mikor készült), csak csodáld azt, amit az a kép látványa nyújt. Mondj hálát azért a szépségért, ami most téged körbe vesz. Minden úgy szép és tökéletes ahogyan van. Nézd meg jól a dolgokat. Ha egy ütött-kopott széket látsz, nézz rá úgy, hogy milyen szép, (Talán annyira csúnya, hogy szinte szép.) de ne kalandozzon el a figyelmed a múltban. Ha ágyon, vagy széken ülsz, érezd, hogy milyen jó érzés megpihenni rajta. Lassan lélegezz, és figyeld ahogyan a levegő a testedben szétáramlik. A jelen állapotában, harmóniát és szeretetet érzel, minden létező iránt. Minden úgy jó, ahogyan van, állapotát éled meg. 

Most hogyan érzed magad? Ugye milyen Csodás érzés, a jelenben lenni és megélni mind azt, ami MOST körbevesz téged? Ez az érzés mindig a rendelkezésedre állhat, csak alkalmaznod kell ezt a technikát.

Ha van kedved olvasd el a többi bejegyzéseimet is, hiszen lehet, hogy rá akadsz olyan írásomra, ami a segítségedre lehet a fejlődésedben.

Szeretettel! Andi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr3311801541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ingi_hu 2016.10.14. 19:31:40

Draga Andrea! Nagyon halas vagyok hogy olvashatom.
m.irasodat.vegig olvastam. A konyeim is hultak.Mar 2-szer is beszeltem veled.Kedves szavad,es tudasod nagyon koszonom. Hogy hogy vagy nekunk a te szereteted.segitseged mindenkinek ajanlom.
Szeretettel olelek.irenke.

Kcsilla 2016.10.26. 08:42:20

Andrea, köszönöm..Az első " gyakorlat " is fantasztikus hatással volt Rám. Az elmélethez kaptam gyakorlatot és így valóban működik. Hálásan köszönöm!!! Süssön Ránk a Nap!!!!!
süti beállítások módosítása