Lélek Reform

Lélek Reform

Mert érdemes meglátni a ...

2018. június 16. - Lélek Reform

A szépség ott van körülötted

A figyelmünkön keresztül töltődünk fel. Van ami annyira szép, hogy megbabonáz. Ekkor azt tapasztalod, hogy szinte megáll a szíved, úgy megnyugszol pár pillanat alatt, - tekinteted bambuló lesz. Ugyanezt érzed akkor is, amikor beleülsz egy kád forró vízbe. Ez egy nagyon kellemes érzelmi állapot, - békés, szelíd, nyugodt vagy. Lehet előtted 100 kavics, nem fogsz rájuk felfigyelni. De ha lesz közöttük egy gyémánt, arra már felfigyelsz. Ha nagyon gyönyörű gyémánt, akkor kiváltja belőled a megbabonázott állapotot.

A figyelmünk által töltődünk fel. A körülöttünk lévő világ különböző rezgésszinteken nyilvánul meg. A virágos fák szebbek a virág nélküliektől. Alacsonyabban rezegnek, mint a virágos fák, - kevesebb energiát képviselnek. A kristály szebb a kavicsnál. Az önzetlen segítőkész ember szebb az önző embernél. A figyelmünk által töltődünk fel. A lelkünk töltődik fel, az auránk. Azzal az energiaszinttel, amit megfigyelünk, amelyik rezgésével a figyelmünk által szinkronba állunk. Ha egész nap egy virágot fogunk figyelni, akkor nap végére olyan szépek leszünk, mint az a virág. Emberként ez azt jelenti, hogy sok lesz bennünk a szeretet. Minél jobban feltöltődtünk, annál jobban szeretetet érzünk.

Minél magasabb a rezgésszinted, annál szebb a lelked, annál önzetlenebbek a cselekedeteid, annál szeretet teljesebb vagy. És annál jobban azok a pontok, körülmények, emberek, tárgyak, tulajdonságok vonzzák a figyelmedet, amelyek rezgésével összhangban vagy az aurádban. Minél több szépet figyelsz meg, annál jobban feltöltődsz az energiaszintjükből, annál jobban te is olyanná válsz. Annál könnyebben fogok meglátni a környezetedben a szépet. A szépség ott van körülötted. Szent Ferenc mindenben a szépet látta meg. lehetsz te a világ legszebb helyén, ha nagyon sötét a lelked, akkor is csak a rosszat fogod észrevenni, csak a csúnyát.

Kezd el megkeresni a környezetedben a szépet. Naponta minél többször sétálj szép parkokban, beszélgess szeretetteljes önzetlen emberekkel, látogass szép épületeket, múzeumokat, arborétumokat, vidámparkokat. De az udvarodban is megtalálod a szépet ha keresed. Hajolj le és nézd meg közelről a virágokat, a pillangók szépségét, a kavicsok szépségét. A gyerekek lelke még fényes, még vonzza a figyelmüket a szépség, tetteik még önzetlenek. Ezért láttuk a köveket, csigaházakat, pillangókat, virágokat gyerekkorunkban. Még azon a rezgésszinten voltunk, még azzal a szépséggel volt harmóniában a lelkünk, még az keltette fel a figyelmünk. Ha újra azt szeretnéd, hogy olyan életvidám, boldog, energikus, élettel teli legyél, mint a gyerekek, akkor kezd el akarattal a figyelmedet a szépre irányítani. Keresd meg az udvarodban a csigaházakat, a folyóparton a kagylókat, pillangókat, virágokat és nézd meg őket. Pár pillanatig, vagy fél percig, vagy olyan hosszan amíg tudod. Töltődni kezdesz belőlük, egyre fényesebb lesz a lelked, újra megszépül körülötted a világ, újra figyelmes leszel a szépre. Kezd el keresni a szépet, hogy egyé válj vele. Nézd meg egy hét kirándulás után, egy hét szép keresésé után mennyivel több életenergia van benned. mennyivel nyugodtabb, békésebb, boldogabb vagy. A figyelmed által töltődsz.

17474596_1928082770746424_1778273957_n.jpg

Mondhatod, hogy ez időkidobás, hogy meg se próbálod, és keresheted tovább a boldogságot a pénz által. Biztosan véletlenül továbbra is időszakonként szebb helyekre fogsz kerülni, amik időszakokra több figyelmedet lekötnek majd, kicsit feltöltődsz, boldogabb leszel. Vagy megtanulhatsz napi rendszerességgel, tudatosan töltődni, reggel-délben-este tudatosan körbejárni az udvarod, megcsodálni, megszagolni a virágaid, harmonikus zenét hallgatva közben. Csak rajtad áll mennyire gyorsan nyered vissza a gyerekkori lelked, mennyi időt szánsz a rezgésemelésre. Hányszor fogod a következő fél órát arra szánni, hogy sétálsz egyet a lakótelepen, és megkeresed a virágokat, lehajolsz hozzájuk, lefotózod, megszagolod őket. Vagy kimész a közeli parkba, folyópartra, és teszed ugyanezt. Megkeresed a színes köveket, odalopakodsz a pillangókhoz. Ha gyakorolsz, akkor egyre több szépet fogsz észrevenni. A világ gyönyörű, az illúziót az elméd hozza létre, a változó te vagy. Ha feltöltődsz, akkor meglepődsz majd, hogyan nem vetted eddig észre, hogy milyen gyönyörű helyen élsz. Gyakorolj, próbáld ki � Ez nem varázslat, ez metafizika, a változást megtapasztalod!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr9214052000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.17. 16:08:27

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása