Lélek Reform

Lélek Reform

Hogy miről is szól a Lélek Reform Program?

2017. május 18. - Lélek Reform

 

"22 évi házasság után már éppen a válást fontolgattam, amikor találkoztam Andival és a Lélek Reform programmal. Úgy éreztem, hogy adnom kell egy esélyt a már régóta nem jól működő házasságomnak. Végső elkeseredésemben kerestem fel Andit, aki az utolsó 24 órában olyan segítséget adott nekem, ami teljesen megváltoztatta a családi életünket. Harmónia és szeretet költözött az életembe, az életünkbe, azáltal, hogy más szemszögből láttam meg az életemet." Gabi

 

12825568_1749114471976589_113719944_n.jpg

 

Önértékelés zavaraid vannak, vagy önbizalom hiányban szenvedsz?

Társkeresési nehézségeid vannak, vagy talán a párkapcsolatod romlott meg?

Megcsalt az életed párja és úgy érzed, hogy összeomlott az életed?

A gyermekeddel vannak otthon gondok? Nem tudod kezelni a tinédzser gyermeked?

Lelki problémáiddal egyedül vagy és nem találsz megoldást a problémádra?

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában és a probléma megoldásában segít Neked a Lélek Reform program. A beszélgetésünk segít neked abban, hogy megtaláljuk ketten a gyökereit annak a problémának, amely hatalmas teherként nehezedik rád. A beszélgetéseink alkalmával, olyan technikákat tanulsz meg, amelyet a jövőben is ha alkalmazhatsz. Úgy kapsz tőlem segítséget, hogy a következő problémádnál már te saját magad is megtudod oldani a felmerülő nehézségeket, hiszen olyan tudásra teszel szert, amit egy életen át tudsz alkalmazni. 

Nem halat adok Neked, hanem megtanítalak halat fogni. Egy olyan értéket kapsz a Lélek Reform programom által, amely rávilágít téged arra, hogy milyen csodálatos az élet, és a problémákat már nem problémának éled meg, hanem feladatként tekintesz egy egy eseményre. Ura leszel az életednek, magabiztosabb leszel, harmóniában és szeretetben élsz önmagaddal és a környezeteddel egyaránt.

Megérted, hogy mi miért történik az életedben, tudod, hogy a környezetedben élők miért reagálnak úgy dolgokra ahogy reagálnak. Nyitott könyv lesz előtted az egész élet és ez sokszor csodás felismerést okoz Neked az új életed. 

 

Hidd el, hogy megéri az önmunkát megcsinálnod, hiszen ezzel megismered önmagad, találkozhatsz azzal az emberrel, akivel talán még soha nem is találkoztál az eddigi életed során.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr4012513509
süti beállítások módosítása