Lélek Reform

Lélek Reform

Élet Virága üvegalátét az élővíz programozásához

2016. március 07. - Lélek Reform

Az előadásaimon mindig kipróbáljuk a víz programozásához használt alátétet.
Az egyik résztvevők általában ásványvízzel érkeznek és ilyenkor megkérem őket, hogy helyezzék az üveglapra a flakont. Én tudtam, hogy mire számíthatunk az előadás végén, de a vendégek véleményére vagyok kíváncsi. Az egy óra elteltével a víz íze megváltozik és sokkal kellemesebb és lágyabb lesz, amit a programozás alatt többször is ellenőriznek.

12650578_1738527329701970_71900414_n.jpg


Az alátét valóban elrendezi a víz molekuláját egy óra alatt, aminek köszönhetően nem csak ízében van pozitív eltérés, de az élő szervezetre is nagyon jótékony hatással van. Az ilyen programozott "élővízzé" változik és nagyon hatékony minden élőlényre, azok legyenek emberek, állatok illetve növények. Az egészségre gyakorolt hatása, pedig kiváló. Harmonizálja a szervezetet és az egészségünkre, a hangulatunkra is nagyon pozitív hatással van, ami rövid időn belül megtapasztalható.
Egy liter programozott víz mennyisége megsokszorozható, hiszen 1 dl. élő víz vegyítve csapvízzel, amit mondjuk a kádba fürdéshez engedünk már átrendezi a fürdővizünket is.
Én is használom a  programozott vizet, ami igen látványos eredményt ad. Mindenkit arra bíztatok, hogy csak ilyen "élő" vizet igyon.

Ezen a linken Masaru Emoto a vízzel kapcsolatos kísérleteit, kutatási eredményeit nézheted meg. http://rejtelyekszigete.com/masaru-emoto-viz-rejtett-bolcsessege/

Az alátét ára nagyon kedvező és ha nem törjük össze, akkor egy életen át jó szolgálatot tesz nekünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr848450588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása