Lélek Reform

Lélek Reform

Az őszi energiák, amiket használj ki Te is...

2017. augusztus 30. - Lélek Reform

Lassan itt az Ősz. A természet gyönyörűen fog pompázni, a fák lobjai színesebbek lesznek és a kellemes hőmérsékletnek köszönhetően, mi is egy kicsit fellélegezhetünk. Minden megváltozik körülöttünk, és másként láthatunk rá a környezetünkre és az életünkre egyaránt.

Ebben az időszakban érdemes nyitott szemmel járni, hiszen ha magunkra és életünkre tekintünk sok mindenre fény derülhet. Eben az időszakban, ha őszinték vagyunk önmagunkkal, akkor sok mindenre megtalálhatjuk a választ, illetve a válaszokat. Nincs más dolgod, csak mélyen magadba kell nézned, és egy egyszerű kérdést feltenni magadnak! Azt az életminőséget élem, amit szeretnék? Most, hogy a nyár véget ér, és az ahhoz tartozó minőségek már nem vakítanak el, most megláthatod a lényeget, és a kérdésedre hamar meg is kapod a választ. Megláthatod az összefüggéseket, az életedben, természetesen ha te is meg akarod látni őket. Ha szeretnéd, illetve ha akarod, akkor most megkaphatod a valódi válaszokat. Ahhoz, hogy válaszokat kapjunk, először mindig kérdeznünk kell. Fel kell tennünk a kérdést és a válaszok is érkezni fognak, de sokszor erősnek kell lennünk ahhoz, hogy valóban szembe tudjunk nézni a kapott magyarázattal.

16938762_1000533640078723_4348463906616764943_n_1.jpg

Most az elmúlt 10 év munkájának az eredménye tükröződik az életünkben. „Ki mint vet, úgy arat...” Most érezhetjük a bőrünkön az elmúlt időszak gyümölcsét. Tedd fel a kérdést és nézz mélyen szét magad körül. Mit tapasztalsz? Elégedett vagy a jelenlegi élethelyzeteddel? Tedd fel a kérdést magadnak, Lelkednek, Istennek, és engedd, hogy a válasz megérkezzen, és fogadd be! Fogadd be, hogy megérthesd, és ha úgy döntesz, megváltoztathasd a “vetésedet”. Most ismét ősz jön, új magok kerülnek a földbe, (őszi vetés). S amit most vetsz el, abból tavaszra ismét ki kel valami, egy új élet, egy új életminőség, de ahhoz az kell, hogy tisztán lásd a jelen helyzeted.

Tanulni születtünk le a Földre, és minden megtapasztalás egy tudást hordoz magában. Emberek vagyunk és hibázunk, de ismét eljött egy lehetőség, amikor a hibáinkból okulva új életet teremthetünk magunknak, amiről mindig is álmodtunk...de MOST annak van az ideje, hogy feltedd a kérdéseidet, és meghalld, meglásd a válaszokat, és azokat befogadd az életedbe. Vetés és aratás... MOST jött el mindkettőnek az ideje.

Ezen a linken sikertörténetekről olvashatsz: http://lelekreform.blog.hu/tags/sikert%C3%B6rt%C3%A9netek

 

 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr7312789704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ibolya Láziné Nagy 2017.12.19. 21:25:30

Szeretnék egy ilyen csodakarkötöt. Nagy szükségem lenne rá.
süti beállítások módosítása