Lélek Reform

Lélek Reform

Mert lehet irányítani a csodákat az életünkbe

2018. június 18. - Lélek Reform
Amikor elkészítek egy karkötőt, akkor én vagyok az első aki tesztelés alá veszi. Mindig a saját elakadásaimat tartom szem előtt. A lelkemre hangolódva a szerint állítom össze a kristályokat, és úgy készítem a személyre szabott programozást is. Eddig minden egyes karkötő hatalmas eredményt hozott az életembe és erre felbuzdulva készítettem el nektek is.
A 2017 - es évben a Csoda karkötők már bizonyítottak több 100 viselőjénél, amit az anyagi világunk javulásában: anyagi gyarapodás, sikeres előmenetel, harmónia önmagunkkal és a környezetünkkel céljaink gyors elérésében nyújt segítséget. A sikertörténetekről itt olvashatsz bővebben 
26804517_2082195355335164_8688670878031333958_n.jpg

A Megújulás karkötő a 2018 - as év szenzációja lesz. Ezt garantálom neked! 
Ez a karkötő a benned lévő blokkokat oldja fel, ami hatással van a lelki állapotodra, az egészségedre és a céljaid megvalósítására.
A Megújulás karkötő 12 mesterkristályból készült ami megújulást hoz a viselőjének. 
Előhozza belőled azt, ami segít abban, hogy azt az életminőséget éld, amit mindig is szerettél volna. Segíti a kitartást és erősíti az akaratot, ami hozzásegít téged ahhoz, hogy eredményesen végig vidd a céljaidat. Elősegíti a blokádok minden fajtájának leépítését, testben és lélekben egyaránt. Visszavezet a lelki harmóniához, és feloldja az elfojtott érzelmeket. Elmulasztja az aggodalmakat, félelmeket és fokozza a hajtóerődet. Segít a lelki traumák feldolgozásában és jó irányba fordítja a negativitást. Fokozza a kitartást és az állhatatosságot, erősíti a belső indíttatásainkat. Segíti az önmegvalósítást, a tudatalatti félelmek legyőzését, visszaadja a belső békét és nyugalmat.
Önbizalmat, bátorságot, új életenergiát ad. Gyógyítja a lelki sebeket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát. 
Segít a problémák megoldásában, gyógyítja az érzelmi sérüléseket. Enyhíti a depressziót, hangulatingadozásokat.

Élénkíti az emésztést, serkenti az anyagcserét és segíti a fogyást. Salaktalanít és csökkenti a folyadékraktározást. Segíti a méregtelenítést, a szervezet savtalanítását és stabilizálja a vércukorszintet és a vérnyomást. Segíti az anyagcsere folyamatot és kiváló éhségérzet csillapító hatású. Nagyon jó hatással van a pajzsmirigy működésre. Kiválóan hat a vércukorszintre és a méreganyagok kiválasztására. A bélflórát szabályozza, és az anyagcserére is hatással van. Hasznos segítség elhízás (adipositas) esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású és koleszterinszint csökkentő.
Ajánlott elhízás esetében, mert fokozza a zsírégetést, segíti anyagcserét. Segíti a méregtelenítést.
http://acsodabennedvan.hu/2018/01/05/siker-kopogtat-az-ajtodon-te-beengeded/

Ha te is szeretnél tulajdonosa lenni ezeknek a Csodáknak, akkor kérlek írj privát üzenetet, mert csak azt tudom nyomon követni. 

Kívánom neked, hogy sok Csodában legyen részed  

http://acsodabennedvan.hu/2018/01/05/siker-kopogtat-az-ajtodon-te-beengeded/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr4814056238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása