Lélek Reform

Lélek Reform

Mit hoz az életünkbe a mostani energia?

2018. június 21. - Lélek Reform

A mai napon a nyári napforduló van. Ezen a napon különös energiák mozognak és vannak hatással ránk. Ez még akkor is így van, ha nem hiszünk benne. A mai nappal valami megváltozik az életünkben, és akkor vagyunk szerencsés helyzeteben, ha tudatosan tekintünk és alkalmazzuk ezeket az energiákat, mind azt úgy, hogy a javunkat szolgálja.

Az életünkben egy ami biztos, az pedig a változás. Tetszik vagy nem, evvel a törvénnyel jó ha tisztában vagyunk. Minden változik, a Föld, az időjárás, a nővények, az állatok és mi is. Folyamatos változáson megyünk keresztül. Most a változás leginkább a tudatunkban fog történni. Itt az ideje, hogy felnőjünk végre és felelősség teljesen gondolkozzunk, hozzunk döntést és úgy is cselekedjünk. Eljött az idő, hogy úgy viselkedjünk az embertársainkkal, ahogyan szeretnénk, hogy velünk is bánjanak. Ha így teszünk, akkor nem kell tartanunk semmitől, hiszen  a tudatos gondolkodásmódunk csak a javunkat fogja szolgálni. Jó tudni viszont azt, hogy ez az energia 3 napot jelen lesz az életünkben. Ha teheted, akkor most fordíts kellő figyelmet arra, hogy pozitívan használd fel ezt az energiabombát, aminek sokkal nagyobb hatása van, mint az „ezerszeres” teremtő napoknak.

Így hát elő a Csodafüzettel, és ezen a 3 napon csak a Csodás dolgokra fókuszálj az életedben.

Az ember képes feltöltődni egy bizonyos energiával, aminek hatására szinte sugározni kezd a boldogságtól, ragyognak a szemei, szeretetet érez. Az ember úgy van megteremtve, hogy képes saját magát feltölteni energiával, vagy amíg tudatlan a saját metafizikájára, addig képes lecsökkenteni saját maga életenergia szintjét. Az ember körül van egy aura, ami léleknek is nevezünk, ami olyan mint egy energiatároló rendszer, egy akkumulátor, amely képes felhalmozni energiát, és képes kiürülni, alacsony energiaszinten tartózkodni. Tehát van egy testünk, amire tudatosak vagyunk. Van körülöttünk egy energiaburok, az aura, amit nem látunk, de magasabb töltődési szinten érzékelünk, - érezzük egymás kisugárzását. És van a fejünk, fejünkben az elménk, ami az irányítóközpontja az energiatöltődésnek. A gondolataink hatására halmozódnak fel energiák az auránkban, vagy épp kiürülnek. így épülünk fel test-szellem-lélekből. Szellem az elménk, lélek az auránk.

12651145_1736139713274065_1671963400547076380_n_1.jpg

Ha már ezt tudjuk, akkor elkezdhetünk próbálkozni, elkezdhetjük tudatosan megtanulni feltölteni az energiaburkot. Nincs más dolgunk, mint nagyon csodálatos pontokat kell megfigyelnünk lehetőleg egész nap. Így működik a töltődésünk, hogy az elménk által a figyelmünket, valami gyönyörűre, csodálatosra irányítjuk, - ekkor az aurába elkezd befolyni az életenergia. Akkor az igazi, ha valóban valamit nagyon nagyra értékelünk, valamit nagyon gyönyörűnek ítélünk meg, figyelünk meg. Ekkor kitágul az energiakapu, és ömlik az auránkba az életenergia. 

Itt a nyári napforduló, ez alkalomból leírok pár gondolatot. Az írásaim túlnyomó többségben az emberi önismeretről szólnak, tudatosságról, elme-lélek kapcsolatról, energiarendszerünkről.

Nagyon fontos időkben élünk ezekben a napokban. Szilveszter napján tudja az emberiség, hogy egy fontos nap, az év utolsó napja, a népek megünneplik ezt az eseményt. Mivel az emberiségnek nincs tudomása a kozmikus órákról, fontos napokról, ezért nem foglalkozik a napfordulókkal, és ciklusváltások időpontjaival.

Először is a napunk ugyanúgy kering egy nagyobb nap körül, ahogy a Föld a Nap körül. A kozmikus év nem 365 nap, hanem 25920 év. Ennyi idő alatt kerüljük meg a naprendszerrel a központi napot. Minden harmadik kozmikus év után, egy magasabb energiaszintre lépünk fel. Az univerzum különböző energiaszintekből épül fel. Mint a tortaszeletek egymás felett, vagy a zongorán a hangok. Sok oktáv van egymás felett. Nem csak forgunk a központi nap körül, hanem spirál alakban emelkedünk. így mindig beleérkezünk egy magasabb rezgésbe. A Nap ilyenkor más hangon kezd énekelni, és a körülötte lévő bolygók élőlényei viselkedése megváltozik. Az evolúció ugrásszerűen a ciklusváltáskor tovább fejlődik. Nem csak mi élünk a mindenségben, sok millió bolygón van élet. Különböző oktávokban, különböző tudásszinten. Az oktávokat értelmezzük dimenzióknak. A magasabb oktávok élőlényei már nagyon sok tudással rendelkeznek. Ők tudják, hogy a Föld a napunkkal együtt 2012 december 21-én egy olyan időpontba érkezett, amikor oktávot vált. Minden ciklusban kifejlődik az emberiség, majd a végén elpusztul. Atlantisz bukása 25920 éve itt volt a Földön. Akkoriban sokkal nagyobb technológiai tudásunk volt. De még kevés volt bennünk a szeretet, és elpusztítottuk a bolygót alattunk, mint ahogy ma tennénk az atombombával. Olyan sugárzást eredményezve, ami elbutította az emberiséget. Nehéz ezt elhinni. Az utolsó ciklusokban csak egy oktávon belül lépkedtünk. Napjainkban viszont egy teljes oktávot váltunk. Azok az értelmes fajok, akik az ötödik oktávból figyelnek minket, azok próbálják segíteni az átmenetet. Elmondásuk szerint a Nap egyre furcsábban fog viselkedni, egyre több napkitörés lesz, egyre több változás lesz a Földön az eseményt megelőzően. lesz egy pont, ahol valami átfog alakulni a Nap-ban. Az ősi próféciák, kultúrák ezt mind leírták. A biblia apokalipszisnek, feltámadásnak, kiválogatásnak írta. Úgy mondja, hogy az égen megjelenek a hatalmasok. Alaje azt mondja, hogy ezek a hatalmasok az úrhajók lesznek, amivel menteni fogják az emberiséget. Minden ciklus végén a felhalmozott energiaszinttől függően a Föld megremeghet. Tűzhányók, földrengések, egészen addig, amíg a rezgésszint ki nem egyensúlyozódik a napból érkező új rezgésszinttel. Ez sokban függ az emberiségtől, mert az ember az elméje segítségével képes lélekenergiák előállítására, az emberek a Föld auráján belül hatással vannak a Föld rezgésére, ugyanúgy ahogy kívülről a Nap is.

Az ősi tudás, valamint az idegen jó indulatú fajok, - akik már tudják, hogy mi történik a bolygókkal a ciklusváltáskor, és tisztában vannak a kozmikus naptárral, tudják, hogy a Földön épp szilveszter van, - azt állítják hogy a váltás, az esemény napjainkban fog valamikor megtörténni. 2024-ig. 2012 december 21-én megkezdődött az átmenet, ami egy napciklusig tart, ami körülbelül 11 év. Azt állítják, hogy most a nyári napfordulókor leszünk a ciklus közepén, amikor is már tapasztalhatunk olyan égi jelenségeket, amik az elkövetkező évek változásaira utalnak. Azt tudjuk, hogy az ősi egyiptomiaknak nagyon fontosak voltak a napfordulók. Azért van jelentősége ezeknek a napoknak, mert ilyenkor a Napunk beáll egy olyan égi tengelybe, amelyen keresztül erős kozmikus energia áramlik. Olyan mintha a nap egy lencse lenne, amin keresztül az energia szétsugárzódik a bolygókra. A napfordulóknál a Nap pontosan beáll a tengelybe, a lencse fókuszálódik. Most olyan tengely alakul ki, ami már a felsőbb oktávval is összeköttetésben van, magasabb rezgésű energia tör be a bolygónkra. Ami sarki fény szerű jelenségekkel társulhat, az ég elszíneződhet a mágnesesen töltött részecskéktől.

Csodás teremtést kívánok neked! 

Szeretettel. Andi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr3214062487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása