Lélek Reform

Lélek Reform

Mert megérdemli mindenki a boldog életet

2018. október 17. - Lélek Reform


Lassan itt van a Karácsony és érdemes már gondolkozni azon, hogy a szeretteinket mivel lepjük meg.            Kicsit nevetséges dolog erre gondolni, amikor még gyönyörű idő van, de az idő nagyon gyorsan repül. Az elmúlt év tapasztalata az volt a számomra, hogy nagyon sokan az utolsó pillanatban akarták megváltani a világot. Ezzel nincs is gond addig, míg egy bevásárlóközpont polcairól válogatnak, de ....

Mivel a Csoda karkötők nem tucat árú, idő őket elkészíteni és személyre szabottan beprogramozni így azt biztosra tudom neked mondani, hogy Karácsony előtt már három héttel a rendelésedre nemet fogok mondani. Nem beszélve arról, hogy több cikkben is megjelent, hogy a posta és a futárszolgálatok is karácsonykor komoly fennakadásokkal viszik a csomagot, és nagyon ciki az, ha a megrendelt ajándékod nincs ott a fenyőfa alatt. Ezért is érdemes időben gondolni az ünnepekre.     

senki_nem_tud_boldogga_tenni_amig_te_nem_vagy_boldog_sajat_magaddal_szeretni_onmagunkat_eletunk_egyik_legszebb_es_legnehezebb_feladata_9.png

Hálás vagyok az életnek és nektek is, hogy már a második éve bizalmat szavaztok a Csoda karkötőknek, és aki egyszer megtapasztalta annak jótékony hatását, örömmel ajándékoz a szeretteinek is bőséget, sikert, egészséget, harmóniát egy ilyen karkötő segítségével. Boldogan mondhatom, hogy ez nem vicc! Több száz visszajelzés igazolja, hogy valóban működnek a csoda karkötők. Aki egyszer már rendelt, az tudja, hogy valóban pozitívan, nagyon pozitívan változtatta meg az életét.

Nagyon sok sikertörténetet kapok tőletekMost ezekből  Zsuzsi történetét emelném ki!

Zsuzsa tavaly rendelte meg a személyre szabott programozással készült Csoda karkötőket. Ajándékba rendelte a családja összes tagjának. Üzenetben leírta nekem, hogy melyik családtagja milyen életterületen szeretne változást, javulást elérni.
A lányainál a párkapcsolatra fektette a hangsúlyt, szerette volna ha harmonikus, szeretetteljes házasságban élnének a lányok. Az egyik lánya a társától abban az időben külön is volt, amikor a karkötőket megrendelte.
A férjének a sikeres vállalkozást emelte ki.
Önmagának pedig egy új munkahelyet szeretett volna kérni.
A család összes tagjának az anyagi gyarapodást, a sikeres előmenetelt, a harmóniát és az egészséget programoztatta bele a karkötőkbe.
A mai hívásában elmesélte, hogy mekkora változáson ment keresztül az életük.
A lányai boldog párkapcsolatban élnek, és sikerült rendezni azokat a konfliktusokat, amik a házasság megromlását okozták.
A férjének olyan szinten sikeres lett a vállalkozása, hogy szinte már egyedül nem is győzi a sok munkát.
Zsuzsi, a régi munkahelyét otthagyta és saját vállalkozásba kezdett, amiben nagyon jól érzi magát és anyagilag is sokkal jövedelmezőbb a korábbi munkájához képest.
Öröm volt hallgatni 

21728891_668012633389290_6400316908858860712_o.jpg


Lassan itt van a Karácsony és érdemes már gondolkozni azon, hogy a szerettünket mivel lepjük meg.
Zsuzsi csodálatos ajándékot adott a családtagjainak azzal, hogy a személyre szabott programozással készült Csoda karkötőket ajándékozott, ezáltal csodát vitt az életükbe. 
A további sikertörténetekről ezen a linken olvashatsz bővebben: https://lelekreform.blog.hu/2018/07/30/ez_maga_a_fonyeremeny

A Lélek Reform oldt ha követed, ott folyamatosan tájékozódhatsz a legújabb Csodákról, amit ezen a linken érhetsz el: https://www.facebook.com/LelekReform/

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr1214306973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása