Lélek Reform

Lélek Reform

Boldog párkapcsolatban akarok élni

2018. július 07. - Lélek Reform

Minden kemény nő mögött áll egy büdös nagy pofon az élettől, ami padlóra küldte, ahonnan vérző orral, összetörve, de minden erejét összeszedve fel kell állnia. Egy kilátástalan, megromlott párkapcsolatban helyrehozni a helyrehozhatatlant. Vajon tényleg így van, hogy helyrehozhatatlan?

Most elsősorban a nőkhöz szólok, azokhoz a nő társaimhoz, akik  olyan párkapcsolatban élnek, amiben nem tudja, vagy nem tudta azt a Női minőséget megélni, amit a filmekben látott. Mindenki vágyik boldog párkapcsolatra, egy olyan társra, egy olyan kapcsolatban, amiben megélheti a biztonságot, a szerelmet, a harmóniát és az összetartozás egységét. Rossz párkapcsolatban élünk azzal a személlyel, akivel még egykor szeretettel, figyelemmel fordultunk egymás felé, közös terveket szőve. Lázas izgatottsággal, remegő lábakkal várva minden egyes találkozást és érintést. És minden erős nő mögött áll egy megtört, félős kislány, aki egyszer magára maradt azzal a feladattal, amit rámért az élet. Egy kislány, aki hiába szeretett volna gyenge és kicsi maradni, hiába várt és vágyott oltalomra a kedvese mellett, kénytelen volt rájönni, hogy ezúttal csakis magára számíthat. 

paniktol_mentesen_elem_az_eletem_3.png

Mit tehet egy nő, hogy megmentse a kapcsolatát? Meddig lehet megalázkodni, és vajon szükség van-e rá? Meddig játszak egy olyan szerepet, amiben nem is érzem jól magam? Vajon a kapcsolatban vannak alá és főlé rendelt szerepek, és ennek tényleg így kell történnie? De vajon, hogyan is lehet elérni, hogyan is lehet megvalósítani azt a szeretett, áhított kapcsolatot a kedvesünkkel, ha már a viszonyunk megromlott?

A most induló A Csoda benned van boldogság programban a Boldog párkapcsolat lesz a legfőbb téma. Ezen a tréningen megtanulhatod rendbe tenni a párkapcsolatod, megtanulhatod helyrehozni a helyrehozhatatlant.

 Ha szeretnél te is részt venni az ingyenes Boldog párkapcsolatban akarok élni online tréningre, akkor nincs más dolgod, csak egy emailt küldeni nekem a lelekreform@gmail.com – ra ezzel a szöveggel: Részt kívánok venni a Boldog párkapcsolat online programba.

Szeretettel várlak téged is, és csináljuk meg együtt! Legyen a te szerelmi életed is olyan amilyenre mindig is vágytál.

Csodás napot kívánok neked! 

Szeretettel! Andi

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr5014096991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása