Lélek Reform

Lélek Reform

Egységben élni jó

2018. szeptember 14. - Lélek Reform

A munkámból adódóan naponta tapasztalom meg, hogy milyen jó érzés számomra is, ha segítő kezet nyújtok a hozzám forduló embereknek. Hatalmas energiák szabadulnak fel bennem és a szeretet, a hála érzése leng körbe. Boldog vagyok, hogy örömet okozhattam valakinek és részese lehettem az egységnek. Próbáld ki te is és tapasztald meg, hogy mekkora energiát kapsz általa.

"Mész az úton, meglátsz egy deszkadarabot, amelyből egy szög kiáll, - valószínű valamilyen teherautóról eshetett le, - elgondolkodsz hogy ha valaki nem veszi észre, akkor kilyukaszthatja a kerekét. Megállsz felvenni? Veszed a fáradtságot félreállni, visszasétálni, vagy neked már mindegy, mert te észre vetted?

Egyre több a szemét a lakótelepen, a parkban, a játszótéren. Dönthetsz úgy, hogy reggelente 20 percet szemétszedésre szánsz. Megtennéd? Vagy az nem a te feladatod?

A szomszéd néni már nagyon nehezen jár, nem tudja lenyírni a füvet, nem tudja kihúzni a szemetes kukát. Lenyírnád helyette a füvet? Kihúznád a kukát? Vagy az nem a te feladatod?

Meghallod a regionális hírekből, hogy egy család éhezik, nehéz körülmények között él. Elkezdenél adományt gyűjteni, vagy az nem a te feladatod?

Az a helyzet, hogy van elég dolgunk, elég a magunk baja, nemhogy még a másokét is a hátunkra vegyük. Viszont megtörténik a csoda, amikor vesszük a fáradtságot, és olyat cselekedünk, amiből nincs személyes hasznunk, amit másokért, az egységért cselekedünk. Nem kint kapunk ajándékot, hanem bent. Amikor a gondolat megszületik, tudatosítjuk hogy önzetlenül cselekedtünk, a gondolatnak megjelenik az energiája a testünkben, olyan érzelmek járják át a lényünket, amelyek békével, elégedettséggel, szeretettel, boldogsággal töltenek fel minket.

heart-708266_960_720.jpg

Ez nem vicc, próbáld ki. Csinálj 20 percig valami olyan cselekvést, amit nem kellene megtenned, amiből másoknak is haszna van, ami majd másoknak is örömöt okoz, és utána figyeld meg, hogy érzed magad. Válassz egy olyan napot amikor érzelmileg padlón vagy, szánj 20 percet a gyakorlatra, majd megdöbbensz, hogy mi történt veled, felismerheted hogyan működsz, hogyan hatnak a gondolataid az érzelmeidre, hogyan vagy energialény. Az életenergiáról szól az életünk, azért születünk meg, hogy megtanuljunk úgy élni, hogy egyre magasabb rezgésű életenergiákkal éljünk tartósan kiegyensúlyozva. Amikor önzetlenül cselekedsz, akkor eléred a legmagasabb rezgésű életenergiákat, amelyet boldogságnak élsz meg.

A megvilágosodott emberek már állandóan a legmagasabb rezgésű életenergia szinteken léteznek, amit akkora szeretetnek érzékelnek, hogy az egész világot képesek úgy szeretni, mint a saját családjukat. Ha a gyermeked szobájában ott van egy deszka amiből kiáll egy szeg, akkor eltávolítod. Egységet érzel, családot érzel a gyermekeddel. Bármennyire hihetetlen, az ember képes elérni azt az életenergia szintet, ahol az összes élőlénnyel összekapcsolódik, családjának érzi az egész világot. Ez nem egy megjátszott dolog, hanem ez természetesen belülről jön, a szükséges életenergia-szintnél megváltozik az ember érzése, érzékelése, gondolkodása. Ezek a szent emberek már veszik a fáradtságot, és vissza mennek a fadarabért, összeszedik a szemetet a parkban, segítik a rászorulókat. Ők állandóan azt érzik, amit egy alacsonyabb rezgésszintű ember olyankor érez, amikor 20 percig szedte a szemetet, vagy megállt a szöges deszkáért, vagy összegyűjtött élelmiszert a rászoruló családnak. Mindenki megtapasztalhatja azt az életenergia-szintet, amelyen már egység érzése van az embernek, csupán annyival hogy elvégez egy önzetlen, nem csak a saját öröméért, mások öröméért is cselekvő feladatot."

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr5414239561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása