Lélek Reform

Lélek Reform

Egy társasjáték, ami teljesen megváltoztatja az életed

2019. január 06. - Lélek Reform

A NAGY ÁTALAKULÁS
Egy társasjáték, amitől teljesen megváltozik az életed.

Egy szuper hírrel jövök most hozzátok. 
Kereskedelemben még nem kapható, de neked most lehetőséget adok arra, hogy tudatosan az én segítségemmel megváltoztasd az életed azon helyzetét, amelyet eddig nem tudtál megoldani, illetve ha céljaidat eddig nem tudtad megvalósítani.

forditsuk_meg_a_sorsunkat_11.png

Bizonyára neked is vannak olyan helyzetek az életedben, amiket meg szeretnél oldani, de nem tudod, hogy hogyan tovább. Ebben van a segítségedre az a játék.
"Játszunk" együtt és rátekinthetsz életedre és szerzett tapasztalataidra, megtudhatod, hogy hogyan reagálsz és azt is, hogy saját fejlődésed érdekében hogyan használhatod a megszerzett ismereteket. A játék folyamán egyre jobban tudatára ébredsz saját erőidnek, és olyan fontos leckét kapsz, amelyek elmélyíthetik tudásodat arról, hogyan működsz fizikai, érzelmi, értelmi és szellemi szinten.
Ez a játék előhívja kreativitásod, ráébreszt erőidre és lehetőségeidre.
A saját otthonodból is kényelmesen tudsz velem játszani, ami minimum 2 órahosszát vesz igénybe. A játékról felvétel fog készülni, amit elküldök neked, és így bármikor vissza tudod nézni.

Ha úgy érzed, kezedben akarod tartani életed, és elakarod érni a célod, vagy megoldást akarsz találni egy problémádra, akkor keress meg bátran, és "játszunk" együtt.

Ha kíváncsi vagy te is az életedben felmerülő helyzet megoldására, akkor írj rám bátran ezen az oldalon: https://www.facebook.com/Lelekmantra/

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr2914540194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása