Lélek Reform

Lélek Reform

Elfogyasztasz velem egy kávét?

2016. október 18. - Lélek Reform

Rohanó életünkben, sajnos nem érünk rá megélni azokat a dolgokat, amik körül vesznek minket. Mindent gyorsan akarunk, rohanunk, kapkodunk és úgy érezzük, hogy nem állhatunk meg egy kicsit sem, mert ha megtennénk, akkor a feje tetejére állna az életünk. A napjaink minden területét instant módon éljük, mert valóban a zacskós újházi tyúkhúslevesre hasonlít. Mindennel 10 perc alatt kész akarunk lenni. Nem érünk rá megállni egy pillanatra és megélni azokat a dolgokat, amik az adott pillanatban történnek velünk. 

Mikor kávéztál úgy, hogy valóban megélted azt a pillanatot, amit maga a kávézás öröme jelent. Ha velem tartasz, akkor megmutatom Neked azokat az apróságokat, amikre nem is gondolsz, hogy milyen kiváló hatással vannak az életedre. Magad is meg fogsz lepődni azon, hogy milyen egyszerű dologról is van szó. 

Egy korábbi bejegyzésemben írtam a Jelen hatalmáról, amit ezen a linken elolvashatsz, http://lelekreform.blog.hu/2016/10/14/a_jelen_hatalma

1377630_458687914246322_946938214_n.jpg

Sokan jeleztétek felém, hogy szívesen találkoznátok velem. Arra gondoltam, hogy egy közös kávézás keretén belül megtanítok nektek valamit, ami segíthet abban, hogy megtapasztalhassátok mindazt, amit a jelen pillanat adhat. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy a mindennapjaitokat hogyan varázsolhatjátok szebbé és örömtelibbé, akkor tartsatok velem.  Mivel én Makón élek, így minden hónapban egy megadott városba fogok elutazni, amit az alapján választok ki, amelyik városból a legtöbben jelzitek felém, hogy találkozni akartok velem.  

Ha úgy érzed, hogy velem tartasz, és elfogyasztasz velem egy kávét, akkor írj rám bátran.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr711808109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseresnyés Pálné Marika 2016.10.20. 19:11:40

Sajnálom, hogy hosszú hónapok óta erre nem volt lehetőség. A holnapi naptól fogva nem is lesz.

Cseresnyés Pálné Marika 2016.10.30. 13:40:02

Igen! Szívesen elfogyasztanék veled egy finom kávét. Szeretném meghallgatni tanításodat, és azt, amit a jelen pillanat adhat. Erre alkalmas lenne számomra a szerda, vagy akár a csütörtöki nap. Egyenlőre csak ez a két nap kilátásom kilátásom van.
Aztán, ha a sors is úgy akarja, fel is használhatom a saját javamra.
süti beállítások módosítása