Lélek Reform

Lélek Reform

Mit kezdenél az életedben egy cuki kis elefántbébivel?

2016. február 14. - Lélek Reform

Egy korábbi bejegyzésemben írtam neked arról, hogy a Naplómból, hogyan lett Csodafüzet.

Ha van kedved olvasd el, hiszen ott írok arról, hogy az életemben lévő nagy lelki válságot, a lelkemben érzett mély depressziót hogyan szüntette meg a Csodafüzet, és azt, hogy hogyan változtatta meg az életem 21 nap alatt.

http://lelekreform.blog.hu/2016/02/14/_a_lelked_megerinteni_szulettem?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

Most szeretném megosztani veled a titkot, hogy Te is tudatosan tudj teremteni az életedben és mind azt valóra tudd váltani, amit csak szeretnél.

Az emberek többsége, szeretné ha egy pillanat alatt megváltozna az élete, a rossz ami körülveszi, a lelki bánat ami teherként ránehezedik, azt egy pillanat alatt eltüntethetné az életéből.

Igen, valóban jó lenne, de sajnos ez nem így működik. Hiszen amiben most vagy, illetve amit most az életedben megtapasztalsz, az a te gondolataid korábbi hozománya. Azt te teremtetted meg, a korábbi gondolataiddal és félelmeiddel.

 

Bizonyára hosszú időn keresztül gondoltál azokra a dolgokra, amiket ma megtapasztalsz az életedben. A sok félelem és aggodalom, talán a betegség és a pénztelenség nem most jutott csak az eszedbe, hosszú időn keresztül foglalkoztál a témával.

Szerencsére nem vagyunk még azon a szinten, hogy amit most kigondolunk, az azonnal valóságként is megjelenjen az életünkben, hiszen ha ez így lenne, akkor nagyon nagy gondban lennénk. Ugye érted?

Naponta több ezer gondolat cikázik az elménkben, és ha minden egyes gondolat azonnal meg is valósulna, akkor szerinted mekkora káosz lenne az életünkben? A Teremtő, az Univerzum hát előrelátó volt, és ad nekünk időt és esélyt arra, hogy valóban jól átgondoljuk, megfontoljuk a gondolatainkat, mielőtt az megjelenne az életünkben.

Most játszunk egy kicsit. Képzeld el, hogy …. segítek egy kicsit.

fani.jpg

Most gondolj egy elefántra! Bébi elefántot képzelj el magad elé. Ugye milyen édes? Hatalmas lapát fülei vannak, amit pihe szőrök fednek és az ormányával most ismerkedik, hogy mire is lehet azt használni. A parányi farkát körbe, körbe forgatja. Most ismerkedik a világgal.

Most mit tennél, ha ez az édes elefánt megjelenne az életedben, ott ahol éppen vagy?

Szerintem igen csak kétségbe lennél esve, hogy hogyan tüntesd el onnan.

Most képzeld el, hogy az a több ezer gondolat, ami naponta eszedbe jut, az azonnal testet is öltene.

Az Univerzum gondoskodik rólunk és az általunk előre megtervezett, kigondolt (akár tudatosan, akár tudattalanul) folyamatosan lejátszott eseményeket, amikkel a gondolatainkban játszadozunk nap, mint nap, az egyszer csak valósággá válik az életünkben. Így hát, van időnk átgondolni és megtervezni a jövőnket, és újratervezni valamit, ha éppen időközbe rájövünk, hogy az első gondolatunk némi módosításra szorul.

Eddig is így teremtetted meg az életed, és ezután is így teszed, csak most TUDATOSAN csinálod, azt amit eddig helytelenül tettél.

12651145_1736139713274065_1671963400547076380_n.jpg

Újra tervezed az Útvonalat, és minden egyes napon szemed előtt tartod azt a célodat, amit el akarsz érni, illetve meg akarsz valósítani az életedben. Ezt ma már tudatosan, amiben a Csodafüzeted is nagyon nagy segítség lesz. Az utad során, Ő a társad és barátod lesz, és hidd el, hogy a közös munkátok meghozza a várva várt eredményt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr418389316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása