Lélek Reform

Lélek Reform

… kulcs az életedhez…

2016. október 30. - Lélek Reform

 

Vajon Te megfigyelted már magad, hogy mennyi figyelmet fordítasz egy nap folyamán a belső hangodra? Észrevetted már magadon azt, hogy jön egy belső sugallat, egy érzés, és hogyan száll az egód vitába vele? Volt már olyan, hogy lemaradtál valami nagyon jó dologról, mert az egód meggyőzött arról, hogy ne higgy a belső sugallatodnak?

Én korábban nagyon sokszor fordítottam el a figyelmem a belső hangomról, mert az egóm addig csűrte, csavarta a dolgokat, hogy meggyőzött arról, hogy „őt” kövessem. Egy - egy helyzetben a lelkem megsúgta, hogy merre induljak el, mit tegyek azért, hogy elérjem, megvalósítsam az álmaim, de sajnos én nem rá hallgattam.  Mindig meggyőzött a huncutkám arról, hogy miért is ne vegyem a belső hangomat komolyan. Ma már nagyon figyelek az intuíciómra és amióta „bensőségesebb kapcsolatban vagyunk egymással”, a kellemes véletlenek megsokszorozódnak az életemben. Azt tapasztalom, hogy a megérzéseim napról, napra egyre erősebbek, és maximálisan megbízhatok bennük. Ezek mind megtanulható dolgok, és úgy vélem, hogy az életünk meghatározó részét képezik, és hozzá segítenek ahhoz minket, hogy sokkal boldogabb, és harmonikusabb  életet éljünk.

Ha a lelked útját követed, akkor hatalmas élményekben lesz részed. Az életed akkor fog csak igazán megváltozni, ha valóban a Te utadat járod, és ehhez a belső útmutatás lesz a segítségedre. A lelked a „belső hang” megsúgja azt, hogy ki is vagy Te valójában, mihez van jó érzéked, legyen az bármilyen művészet: festészet, zene, tánc… és a skála végeláthatatlan, de neked kell ráérezni, hogy mi az ami belőled, a lelked legmélyéről  tör elő.

Az én életem is akkor kezdett el megváltozni, amikor úgy döntöttem, hogy hallgatok a belső sugallatokra, a „lelkem hangjára” … Eleinte nagyon sokat szálltam vitába az egómmal, mivel 40 év alatt az övé volt a főszerep, és nem igazán akarta kiengedni a kezéből a gyeplőt, de én kitartóan figyeltem a lelkemre. Az eredmény hamar megmutatkozott. Valóban sokkal boldogabb, harmonikusabb életem lett. A napjaimat a nyugalom járta át, mert nem volt, ami folyamatosan kattogjon. Megtanultam elcsitítani az elmém folyamatos zaját, és valóban megéltem a jelent. A szívem szárnyra kelt, és olyan dolgokat láttam meg, és értettem meg, ami hatalmas élményt jelentett a számomra.

Ez az élmény a szabadságot adja nekem, és annyira jó érzés. Valóban megélem, illetve igyekszem megélni az életem történéseit. Meglátom a tartalmat, meglátom a minőséget az életemben, és sokszor varázslatos következtetésekre jutok, ami simogatja a lelkem.   

Korában sokszor ostoroztam magam, hogy nem vagyok elég jó, nem vagyok szerethető és megfelelési kényszeremnek köszönhetően teljesen kizsákmányoltam magam lelkileg. Mindig, mindenért bűntudatom volt. Folyamatosan kínoztam magam lelkileg, és már a depresszió szele is megérintett. Ha a lelki terheimmel nem tudtam mit kezdeni, begubóztam és elvoltam a sötét szobában, sokszor egész nap pizsuban.

karacsonyi-hatterkep-kepkeret-.jpg

Az élet nem kínál semmit neked tálcán, illetve kínál, de ahhoz már a lelked hangja szerint kell, hogy élj. Neked kell meghoznod a döntést, és neked kell megtenni az első lépéseket. Ha ezek megtörténtek, az ÉLET a segítségedre lesz. Hinned kell a „hangnak” ami elvezet téged az utadon és segít, hogy harmonikus, boldog és teljes életet élj. Legyél kitartó, hiszen ha eddig elnyomtad a belső hangod és az életedben az EGÓ diktálta az ütemet, akkor bizonyára egy kis időbe telik, hogy el tudd csitítani „huncutkád”, hogy egy új minőségben helyet kapjon a belső bölcsességed. Amint hagyod és megengeded, hogy kikerülj elméd bűvköréből, akkor tudsz csak igazán hallgatni a belső hangodra. Amit ez a hang „súg”, az a Te valódi küldetésed. Sodródj ezzel az áramlattal szabadon, ahelyett hogy az egód által diktált tempót követnéd. Egy korábbi írásomban olvashatsz arról, hogy hogyan is tudsz kapcsolatba kerülni a lelkeddel. Szerintem a segítségedre lesz. 

lelkeddel http://lelekreform.blog.hu/2016/10/18/most_es_mindig_a_lelkeden_keresztul_proballak_megszolitani

Az Egód által hozott döntések többnyire félelmen alapulnak. Nem feltétlenül rosszak és tudatosak, de nem követik lelkünk útját. Ilyen például az, hogy: Le kellene cserélnem az autómat, mert…. Férjhez kellene, mert… Most már lassan gyereket kéne szülnöm, mert… A példákat lehetne a végtelenségig sorolni.

A lelkünk a valós vágyainknak megfelelően üzen nekünk. Ezek az üzenetek vezetnek el minket a szerelemhez, ahhoz a munkához, amit valóban szívvel és lélekkel tudunk végezni. Irányt mutat nekünk a szabadsághoz, bőséghez és az álmaink megvalósításához.

Vajon milyen terve van az életnek veled? Ezt csak akkor tudhatod meg, ha igazán megéled a lelked súgta lehetőségeket és megteszed az első lépéseket. Hidd el, hogy az Univerzum támogat benne. Minden eszközt, lehetőséget biztosít a számodra, hogy elérd a vágyaidat. Csak legyél önmagad. Ne akarj a társadalomnak minden áron megfelelni, ne akard a mások életét élni. Amikor ráérzel arra, aki te vagy, magad is meg fogsz lepődni. Mágnesként vonzod magadhoz azokat az embereket, helyzeteket, eszközöket, amik a segítségedre vannak abban, hogy megvalósítsd a céljaidat. Szárnyakra kapsz és azt veszed észre, hogy ami a lelkedből jön egyre jobb és jobb, egyre többet és többet tudsz kihozni magadból. Kiemelkedsz a tömegből és egyedivé válsz, mert valóban a saját életedet fogod élni, azt éled amiért születtél. Belső bölcsességednek köszönhetően mindig tudod, hogy mit tegyél, ami által nő az önbizalmad és a hited, amivel valóban meg tudod teremteni mind azt, amire lelkedből vágysz.

Teljesen más olvasni valamiről, mint a gyakorlatban megtapasztalni. Most lehetőséged nyílik arra, hogy egy közös kávézás alakalmával kipróbálhasd Te is azt a módszert, amit már több ezren alkalmaznak világ szerte. A módszer használata minden életterületre jótékonyan hat, és könnyen kezelhetőek a negatív helyzetek, mint pl. betegség, depresszió, harag, düh, bánat...stb.  Olyan technikát mutatok neked, amit az életed minden pillanatában örömmel fogsz alkalmazni, hiszen az életedet változtatja meg. meg.http://lelekreform.blog.hu/2016/10/18/elfogyasztasz_velem_egy_kavet

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr2311915437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseresnyés Pálné Marika 2016.10.30. 14:46:02

Igen! Amint már egy másik helyen is írtam, nagyon szeretnék veled találkozni, és elfogyasztani egy finom kávét. Ehhez számomra a legjobb alkalom a 2.-án szerdán, vagy 3.-án csütörtökön. Nem tudom Neked jó e az időpont?
süti beállítások módosítása