Lélek Reform

Lélek Reform

Merj álmodni!

2016. november 02. - Lélek Reform

Az élet csodálatos, ha megérted az Univerzum törvényeit és a kapott tudást beülteted az életedbe. Én, segíteni szeretnék neked abban, hogy a vágyaidat és a céljaidat elérd, de ahhoz az kell, hogy kilépj a komfortzónádból, abból a megszokott világból, amiben eddig élted az életed. Mindenkinek vannak vágyai és céljai, csak sok esetben nincs elég bátorsága, vagy kellő kitartása ahhoz, hogy meg is valósítsa azokat. Különböző kifogásokat gyártunk magunknak, amik mögé elbújunk ahelyett, hogy a tettek mezejére lépnénk és tennénk az ügy érdekében valamit.Te vagy az életed középpontjában, csak te dönthetsz arról, hogy mit is akarsz kezdeni az életeddel. Szabad akarat van! Ez a Te életed! Te dönthetsz arról, hogyan is szeretnéd élni az életed a jövőben, de ahhoz tudnod kell, hogy itt és most kell döntést hoznod, itt és most kell cselekedned, hiszen a MOST határozza meg a jövőd.

Merj álmodni, merj célokat kitűzni magad elé. Merj HINNI, magadban és az Univerzumban, merj hinni függetlenül attól, hogy milyen valláshoz tartozol, vagy lehet, hogy nem is vagy vallásos. A hit minden emberben ott él, akár bevallja magának, akár sem. Hiszen az életünk minden pillanata hittel történik. Hiszünk a családi kapcsolatokban, a szerelemben, a holnapban. Hisszük, hogy ha lefekszünk este akkor reggel fel is ébredünk, hisszük,  ha dolgozunk azért pénzt is kapunk, hiszünk az önzetlen szeretetben, a barátságban és mindenben ami csak az elménkben megfogalmazódik. A lényeg elsősorban az, hogy higgy magadban. Ha Te nem hiszel magadban, akkor hogyan is várod, hogy én higgyek benned, ha nem szereted magad, akkor hogyan is várod, hogy én szeresselek. Ha Te nem hiszel magadban, akkor nem hisznek neked, és ha nem szereted magad, akkor más sem fog téged szeretni. Legyél barátságban önmagaddal, szeresd magad, higgy magadban és a világ megnyílik előtted. Olyan csodában lesz részed, amiről mindig is álmodtál. Kezd tiszta lappal és felejtsd el mind azokat a régi idejét múlt beidegződéseket, sztereotípiákat, amik az életed megrontói. Azok a gondolatok már régen idejét múltak, csak a te gondolataidban léteznek és hátráltatnak a boldogulásodban. Ne hidd el azokat amiket egykor mondtak rólad, ők már bizonyára nem is emlékeznek rá, csak a Te rugózol rajta és a Te életed keserítik meg ezek az idejét múlt gondolatok.

_vyr_168rozsaszin-draperia-kicsi.jpg

Színezd át a múltad és felejtsd el azokat a negatív emlékeket, amik megkeserítik az életedet. Csak a jóra emlékezz. A múlt hibáiból vond le a következtetéseket és tanulj belőlük, de ne rágódj tovább rajtuk. Kezd a mai napot tiszta lappal!

Vegyél elő egy jó nagy lapot és írd le, hogy milyen céljaid, vágyaid vannak a jövőre nézve.

Merj álmodni! A papír mindent elbír, és csak ketten vagytok. Szentelj magadnak és a vágyaidnak időt. Ne legyél szégyenlős, írd le bátran, hogy mik azok a dolgok, amiket elszeretnél érni az életed folyamán. Legyél őszinte és nyitott önmagadhoz és ne szégyelld leírni azt, ami a lelkedből jön. Sok mindenre rá fogsz jönni, miközben ezt a feladatot végzed. Ha ellenállást érzel a vágyaddal kapcsolatban, akkor oda tegyél egy pontot és folytasd tovább a felsorolást. Ne hagyd abba. Minimum 50 vágyat, célt kell felsorolnod ahhoz, hogy a mai feladatot elvégezd. Tudom, hogy nagyon sok pont lesz a papírlapon, de ezzel most nem kell foglalkoznod. Az a lényeg, hogy a mai feladatot megcsináld.

Én hiszek benned, de az a kérésem, hogy Te is higgy magadban. Én bízom benned, de arra kérlek, hogy Te is bízz magadban!

Egy kis segítség az életed újratervezéséhez.                             http://lelekreform.blog.hu/2016/10/25/az_elet_egy_svedasztal_csak_tudni_kell_rola_valogatni

Ha figyeled az oldalam, akkor mindig kapsz használati útmutatást a céljaid elérése érdekében.

Aktuális események a Lélek Reform programban:   http://lelekreform.blog.hu/2016/10/18/elfogyasztasz_velem_egy_kavet

További szép napot és sok sikert kívánok Neked.

Andi (Lélek Reform)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr5911923559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseresnyés Pálné Marika 2016.11.02. 09:52:45

Tudod, már annyira ki kivánkozik belőlem, hogy leírjam, amit magamban, belülről érzek a szeretetről, az összetartozásról, és mindarról, ami egy kicsit is két embert összeköt.
Úgy érzem, ahogy ti is írjátok, hogy "szeretet benned van"!
Ezt én is így érzem, Nap mint nap találkozom vele, használom, élek vele, ha lehetőségem van, bárki felé kimutatni. Néha úgy érzem, hogy már túlcsordul bennem, mert állandóan működik, hordozom magamban amerre megyek. Úgy érzem, hogy olyan mint a láva, egyszer csak feltör, eláraszt,és érzem, hogy jó lenne megosztani egy kedves baráttal társsal, akivel a mindennapjainkat bensőséges, meghitt szeretetben tölthetnénk. Akinek vágyom a jelenlétére, és arra, hogy mindezt megoszthassam vele.
Nem, nem a megfelelési kényszerből, hanem azért mert adni szeretnék neki magamból szeretetteljes megértést, símogatást, kényeztetést, ölelést, ami egész egyszerűen bennem van, és ki kivánkozik onnan, hogy a másik ember, /a szeretett lény, társ/ is részesülhessen abban, amit adni tudok, megfelelési kényszer nélkül, csak azért, mert egész egyszerűen ilyen vagyok, ilyen az egyszerű önmagam, és ezt szeretném élni. Nem szeretetet szeretnék koldulni, én adni szeretnék. Nem tudom mit kéne még tennem, hogy valaki is elhiggye, amit leírok.
Ezt előzőleg egy másik barátomnak is elmondtam, leírtam, egész egyszerűen anélkül, hogy meggyőződött volna róla, és elhitte volna, hamissággal, és hazugsággal vádolt, és az ellenkezőjét állította rólam.
Nagyon megfontoltam, hogy még egyszer leírjam e? De a belső hang már szinte
kényszerített rá, hogy leírjam, és védjem meg az emberi értékeimet, mert teljesen kiforgatják.
De ugyanakkor van egy olyan tudat alatti érzésem, hogy ti ezt tudjátok, vagy sejtitek is, de a célotok valami mást tükröz, valami olyasmit, ami egy embert megingat abban, hogy higgyen önmagában, mert ti az jobban tudjátok. Nektek az sem számit, hogy ismerőseim nagy része mást állít rólam mint amit ti gondoltok.
Nehéz a helyzetem, mert ezt írásban bizonyítani nem tudom, csak magyarázkodásnak tűnne.
Bízom abban, hogy az Élet, a Gondviselés egyszer megteremti a lehetőséget, a bízonyításra is. Olyan embert sodor az utamban, aki látatlanban nem fog mindent megkérdőjelezni, megítélni, hanem törekedni fog a bizonyításra, és a megértésre is.
Bízom benne, hogy ebben is egykor majd segítségemre lesz a mindenható kegyelme.

Lélek Reform 2016.11.02. 10:33:20

@Cseresnyés Pálné Marika: Marika! Csodálatosan fogalmaztad meg az érzéseidet. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad. Te legyél csak az, aki lelkedből vagy. Mindenkinek megfelelni nem tudsz, és ne is akarj, hiszen csak magad emészted fel.
süti beállítások módosítása