Lélek Reform

Lélek Reform

Ez maga a főnyeremény

2018. július 30. - Lélek Reform

Ez a sikertörténet is igazolja, hogy működik a Csoda karkötő.

Olvassátok el Evelin történetét.

Nem éreztem magam szerencsésnek soha. Egy kisvárosba születtem és ott nőttem fel. A családom szegény volt, és sokszor ételre is alig maradt pénzünk. Hárman voltunk testvérek,  én voltam a legfiatalabb. Mind a hárman iskola után segítettünk a szüleinknek a ház körül és a mezőgazdaságban. A középiskola befejezte után azonnal munkába álltam és az, hogy felsőoktatásban részt vegyek szóba sem jöhetett anyagi okok miatt. 

 

20750811_2003136419907725_562167275_n.jpg

 

Igazából semmit nem engedhettem meg magamnak. A fizetésem nagy részét a szüleimnek adtam oda, így nem tudtam szépen öltözködni, nem tudtam szórakozni járni. Nagyon nehéz volt ezt magamban feldolgozni, hogy nem élhetek úgy mint a barátnőim. Voltak határozott céljaim, mint a legtöbb korombeli lánynak: diplomát akartam, egy szuper állást, ahol mindig csinos lehetek, öltözködni és egy olyan párkapcsolatban élni, amiben kölcsönös szerelemben és jó egzisztenciában élhetek.

21082213_1509827765727446_717406800_o.jpg

Nem tudom, hogy igazából hogyan alakult volna az életem, ha egy nagyon kedves barátomtól nem hallok a Csoda karkötőről. Az egyik nap Szilvivel együtt kávéztam és beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Meséltem neki, hogy milyen kilátástalannak érzem az életem. Ekkor említette nekem a személyre szabott programozással készült Csoda karkötőt. Azt mondta, hogy az egyik ismerőse vett és és azok a dolgok, amik korábban az életében megrekedtek: anyagi helyzet, munka, párkapcsolat az szinte 2 hónap leforgása alatt rendeződtek. Még nyert is egy nagyobb összeget.

Ekkor úgy éreztem, hogy utána járok a dolognak és ekkor találtam rá én is a Csoda karkötőre. Nagyon tetszettek a sikertörténetek, amikről olvastam. https://lelekreform.blog.hu/2018/07/09/mert_te_is_megerdemled_azt_hogy_boldogabb_eletet_elj

Az ára nagyon kedvező volt, és úgy gondoltam, hogy én is felveszem a kapcsolatot Andival, és kérem, hogy készítsen a számomra is egy személyre szabott programozással készült Csoda karkötőt. Először nem hittem a karkötő erejében. Kíváncsiságból vettem egy lottó szelvényt, hogy meglássam, tényleg ér-e valamit. Mivel nem lottóztam soha, így teljesen el is felejtkeztem a dologról. Két hét után pakoltam a táskámban és ekkor akadt a kezembe a szelvény. Utána néztem hát a számoknak és akkor tapasztaltam, hogy 15 millió forintot nyertem. Többször is le ellenőriztem, mert nem hittem a szememnek. Egy héttel később jött egy hivatalos levél. Értetlenül fogtam a kezemben a levelet, hiszen nem vártam semmit. Kicsit félve ugyan de kibontottam. A levélben az állt, hogy egy Németországban élő rokonunk elhalálozott, és mivel nem volt közelebbi hozzátartozója, csak a mi családunk, így az örökség a mienk. Időközben sikerült egy olyan munkát találnom, ahol nagyon szeretek dolgozni és a fizetésem is jónak mondható.

A karkötőt novemberben vettem és ezek a dolgok 2-3 hónap leforgása alatt történtek az életemben. Egyedül a párkapcsolat váratott magára. 

11391789_854730977896278_692519392029441663_n.jpg

Eddigi életem során nem voltam még nyaralni, így hát úgy éreztem, hogy 35 évesen befizetek egy wellness hétvégére júniusban. Ekkor jött szembe velem az első látásra szerelem. A hosszú hétvége alatt teljesen megváltozott az életem. Egy hónap múlva már az esküvőnket is leszerveztük, ami a nyár végén lesz.

Hálás vagyok Andinak és a Csoda karkötőnek, hiszen végre azt az életet életem, amit egykor megálmodtam magamnak. A Csoda karkötő maga a főnyeremény!

Kívánom neked is, hogy érd el azt, amit megálmodtál magadnak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekreform.blog.hu/api/trackback/id/tr8814150177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása